Какво представлява и как действа HIFU лифтинг за лице и тяло

Какво представлява и как действа HIFU лифтинг за лице и тяло

Сред технологиите, използвани за подмладяване на кожата, HIFU лифтингът за лице и тяло се счита за изключително ефективен метод в момента.

Извършвана с най-модерната техника от най-ново поколение, терапията е доказано безопасна и ефективна. Чрез HIFU лифтингът за лице и тяло неинвазивно се постига стягане на кожата и контуриране на тялото, като същевременно няма странични ефекти и нужда от болничен или домашен престой за възстановяване.

HIFU-lifting

КАКВО Е УСЕЩАНЕТО ПО ВРЕМЕ НА ТАРЕПИЯТА?

Докато се доставя ултразвукът, ще усетите малките количества енергия, които се отлагат на големи дълбочини, което показва, че е започнал процесът на изграждане на колаген. Нивата на дискомфорт варират при всеки човек, но усещането продължава само докато трае терапията.

КАК ДЕЙСТВА НА КОЖАТА?

Според специалистите от Wave Skin&Body Care Center при HIFU лифтингът за лице и тяло се използва високо фокусирана ултразвукова технология, достигаща на по-голяма дълбочина, с цел повдигане на кожата и контуриране на тялото. Това е изцяло нехирургичен метод. С него могат да се третират различни части на тялото, като корема, задните части, коленете, краката и горната част на ръцете. Докато се провежда процедурата мастните клетки се разрушават. След това се разпръскват през съдовите и лимфните дренажни системи, и се изхвърлят по естествен начин от тялото.

HIFU лифтингът за лице и тяло е усъвършенствана козметична технология, която може значително да стегне и повдигне различни области на лицето. Да намали признаците на стареене и да подобри тонуса на кожата в рамките на една сесия, с потенциално дълготрайни ефекти.

HIFU лифтинг за тяло

Технологията е уникална заради своята способност да прониква в дермата и слоя на повърхностната мускулна апоневротична система. Никоя друга терапия не би могла да се насочи към тези слоеве дълбоко в кожата по такъв неинвазивен начин. Третира се същият слой, който и при конвенционалната лифтинг операция. За разлика от хирургичния лифтинг обаче, HIFU лифтингът за лице и тяло е неинвазивен. Той не оставя хирургически белези, не изисква болничен престой, нито обща упойка, много по-достъпен е и не изисква много време.

Освен времето за лечение, всички процедури включват 15-минутна консултация, 15-минутен анализ на кожата и маркиране.

HIFU използва множество ултразвукови лъчи. Те не засягат тъканта. Загряването на слоя под повърхността кара кожата да се свива и стяга, като същевременно произвежда нови колагенови влакна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *